Het Muiderslot werkt aan toegankelijkheid

Ingediend door Marisca op di, 05/24/2022 - 17:20

Op 21 april en 9 mei hebben leden van het Platform een bezoek gebracht aan Rijksmuseum Muiderslot in Muiden. Medewerkers van het Muiderslot denken op dit moment goed na over de toegankelijkheid van het kasteel. Het Platform is benaderd om mee te denken over de toegankelijkheid voor mensen met een fysieke beperking. In een later stadium denken wij mee over de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking. Uiteraard zijn wij blij dat wij hiervoor benaderd zijn. 

Trots op onze vrijwilliger Bert!

Ingediend door Marisca op wo, 04/13/2022 - 16:37

Wij zijn trots op onze vrijwilliger Bert Rigter. De leden van ons Platform Gooise Meren Toegankelijk!? weten al heel lang dat Bert altijd klaar staat. Heb je een handje nodig? Bert biedt altijd aan om 'even' te helpen.

Voor zijn vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis mocht hij de Kleine Johannes in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd, Bert!

Je leest er alles over in het Zaterdagportret van NaarderNieuws: https://bit.ly/3M1isDL

Overlegdata 2022

Ingediend door Marisca op ma, 01/03/2022 - 12:39

Het Platform Gooise Meren Toegankelijk!? overlegt elke laatste vrijdagmiddag van de maand. Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, komen wij samen in het gemeentehuis in Bussum. Tijdstip is 14.00 - 16.00 uur. Wanneer je aan wilt sluiten, ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden via: info@platformgooisemerentoegankelijk.nl. De data zijn:

Bewustwording

Ingediend door fruitcake op do, 12/19/2019 - 09:54

Bewustwording
door Joop Sanders 

Vorig jaar zomer heb ik 5 trajecten van het Pieterpad gelopen. Dat deed ik niet alleen, maar met drie wandelvrienden. Twee wandelvriendinnen zijn tegelijk ook onze begeleidsters, een vriend die volledig blind is, en ik met een zeer ernstige slechtziendheid. Onze aankomstplaats was Ommen.