Kies de sport die je leuk vindt

Kies de sport die je leuk vindt

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dan worden er ook weer goede voornemens gemaakt. Wil je bijvoorbeeld meer bewegen in 2024? Maar is dat vanwege je fysieke beperking niet zo makkelijk te regelen omdat je een hulpmiddel nodig hebt? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Uniek Sporten.

Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door het beschikbaar stellen van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past.

Uniek Sporten Uitleen is meer dan een uitleenservice voor sportrolstoelen of handbikes. De sporter krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar.

Uniek Sporten Uitleen is bedoeld voor volwassenen die om te kunnen sporten zijn aangewezen op een rolstoel, handbike of loophulpmiddel. Kijk voor meer informatie op unieksporten/uitleen.

29/12/2023