Oversteekmogelijkheid Vlietlaan Bussum

Schouwverslag Vlietlaan Bussum

De Vlietlaan in Bussum is opnieuw ingericht. Is de herinrichting voor wat betreft toegankelijkheid goed gegaan? Kunnen mensen met een visuele beperking zelfstandig hun weg vinden? En kunnen mensen met een fysieke beperking overal goed terecht? Lees ons verslag met onze conclusie en aanbevelingen.
Fietsen die overal geparkeerd staan bij station Bussum Zuid

Schouwverslag Plein station Bussum Zuid

De Week van de Toegankelijkheid was dit jaar van 3 tot en met 8 oktober. De vrijwilligers van het Platform hebben samen met vertegenwoordigers van de gemeente Gooise Meren ook een schouw uitgevoerd bij het plein van station Bussum Zuid. Lees waar wij letterlijk tegenaan liepen.
Trein die in volle vaart langs het perron flitst

Schouwverslag station Naarden Bussum Westzijde

De Week van de Toegankelijkheid was dit jaar van 3 tot en met 8 oktober. De vrijwilligers van het Platform hebben samen met vertegenwoordigers van de gemeente Gooise Meren twee keer een schouw uitgevoerd. De eerste schouw was op maandag 3 oktober bij het plein van station Bussum Zuid. (Hoek Brinklaan/Ceintuurbaan). Dit plein is opnieuw ingericht en wij waren benieuwd naar de huidge stand van zaken. De tweede schouw was op woensdag 5 oktober. We hebben de westzijde van station Naarden Bussum bekeken. Dit gebied is ook opnieuw ingericht.